feb 3, 2017

Posted by in Allt, Teknik | 0 Comments

Samsung Galaxy S8 Rykte

Samsung Galaxy S8 Rykte

 

Sajten Mobile Fun har lag upp en bild på vad som är ett tunt mobilskal från Olixar till Samsungs kommande flaggskepps modell Galaxy S8 och bilden avslöjar vissa detaljer om hur telefonen kommer att se ut.

Varken Samsung eller Olixar har bekräftat att det är den nya Galaxy S8 på bilderna som finns på skalet. Om man jämför telefonen på bilden med den befintliga modellen Galaxy S7 så saknad hemknappen helt och hållet och enligt rykten kommer nya Galaxy S8 vara den första telefonen med hemknappen inbyggd i displayen vilket gör att skärmens kanter blir mindre och skärmen större.

Om man däremot jämför baksidan på bilden som vi tror är Galaxy S8 mot dom senaste ryktena som kommit ut dom senaste veckorna så skall fingeravtryckssensor flyttas till baksidan av telefonen med det kan vi inte se något av på bilderna. Det sägs även att den nya modellen skall komma med en IRIS skanner men det går inte att avgöra av bilderna om den är bestyckad med detta eller om det är inbyggt i kameran på framsidan.

Fler rykten gällande Galaxy S8 säger att den kommer vara bestyckad med en Super AMOLED skärm med fler pixlar som ger en bättre upplevelse vid användning av telefonen för VR.

Även en svensk återförsäljare av mobiltillbehör har redan lagt upp kategorier för Galaxy S8 Tillbehör och Galaxy S8 skal men än finns inga produkter på deras sida men vi följer med spänning om det kommer upp några produkter.

Samsung har inte bekräftat den nya modellen överhuvudtaget och därmed finns inget releasedatum när vi kan väntas få se telefonen. Dock har Evan Blass som tidigare har avslöjat flera modeller från olika tillverkare sagt på twitter att Galaxy S8 kommer att presenteras i New York den 29 mars och finnas ute till försäljning ungefär en månad senare den 21 april.

Evan Blass Galaxy S8

Man kan ju tänka sig att Samsung genomför minutiösa tester på den nya modellen för att inte gå samma väg som med Galaxy Note 7 vilket skulle vara förödande för företagets rykte.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *